Wat is een functioneel trainingsgroep?

Functioneel trainen is er voor het herstellen van een blessure en het voorkomen van een blessure in de toekomst. Na een periode van (veel) pijn komt het vaak voor dat er anders wordt bewogen dan voorheen. Om dit te herstellen begeleiden we u met functioneel trainen. U vergroot hiermee de fysieke veerkracht om u aan te kunnen passen en uw eigen regie te voeren tijdens de uitdagingen van het algemeen dagelijks leven. In de wekelijkse training verbetert u kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen, lenigheid en vertrouwen in uw lichaam. De training staat onder leiding van een fysiotherapeut en duurt 45 min. Het is een leuke functionele training. Er wordt gestart met een dynamische warming-up, daarna gewichtheffen gericht op benen, rug en armen. Tevens ontvangt u oefeningen om thuis het programma compleet te maken. Instappen kan op elk niveau. Gaat u bijvoorbeeld skiën of bent u aan het trainen voor een Dam tot Dam loop, dan is het aan te raden om minimaal 6 weken van te voren te beginnen. Tot binnenkort!

Kosten:

De training betreft een preventietraining en wordt niet vergoed door de verzekeraar. De kosten van de training zijn 7,50 euro per training en vindt op maandagavond om 18:10 uur plaats.

Wilt u meer informatie over een functioneel trainingsgroep? Vraag het de fysiotherapeut.


Direct online een afspraak maken? Bel nu

Fysio Plein West

Koningin Wilhelminaplein 42-48
1062 KS Amsterdam
Praktijk nr. (AGB): 04-047356
020 369 97 66 / info@fysiopleinwest.nl

Openingstijden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord

© 2020 - 2022 Fysio Plein West | Disclaimer | Website: Voorloper.com | Ontwerp: MVDP

© 2020 - 2022 Fysio Plein West
Disclaimer

Website: Voorloper.com
Ontwerp: MVDP