Wat is het revalidatietraject bij COVID-19?

Een besmetting van het coronavirus (COVID-19) kan een behoorlijke impact hebben op uw gezondheid, zowel voor de mensen die in het ziekenhuis hebben gelegen dan wel voor de mensen die de ziekte thuis hebben doorgemaakt. Het virus kan verschillende fysieke klachten veroorzaken zoals kortademigheid, benauwdheid, vermoeidheid, of conditie en krachtverlies.

Deze klachten kunnen na het coronavirus nog lang aanhouden. Een revalidatietraject kan van grote meerwaarde zijn om uw dagelijkse activiteiten weer te kunnen hervatten.

Fysio Plein West biedt een revalidatietraject die specifiek ontwikkeld is voor COVID 19 patiƫnten.
De therapeuten van Fysio Plein West beschikken over de actuele kennis en volgen de laatste richtlijnen omtrent revalidatie na het COVID 19 virus.

Hoe ziet een behandeltraject er uit?
De revalidatie zal zich richten op specifieke trainingstherapie, zoals vergroten van uithoudingsvermogen en kracht, opbouwen van spiermassa, optimaliseren van zuurstofopname door middel van ademhalingstechnieken en mobiliseren. Dit wordt allemaal afgestemd op uw belastbaarheid. Stapsgewijs brengen wij uw klachten in kaart en afhankelijk van mogelijkheden en wensen stellen wij zorgvuldig een revalidatieprogramma op. Wij blijven u monitoren middels klinimetrie en evaluaties.

Wij beginnen met een intake dat zal bestaan uit een 1 op 1 gesprek met uw therapeut. In dit gesprek brengen wij uw fysiek (rest)klachten in kaart, bespreken wij uw wensen en zullen we het beloop van de revalidatie uitleggen. Hierna zullen wij een aantal testen afnemen om uw begin niveau te bepalen. Aan de hand van deze uitslagen stellen wij een specifiek revalidatieprogramma op.


Direct online een afspraak maken? Bel nu

Fysio Plein West

Koningin Wilhelminaplein 42-48
1062 KS Amsterdam
Praktijk nr. (AGB): 04-047356
020 369 97 66 / info@fysiopleinwest.nl

Openingstijden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord

© 2020 - 2022 Fysio Plein West | Disclaimer | Website: Voorloper.com | Ontwerp: MVDP

© 2020 - 2022 Fysio Plein West
Disclaimer

Website: Voorloper.com
Ontwerp: MVDP